דף הבית / חדשות / דוקאטי: הסטריטפייטר V4 ייחשף בפייקס פיק
Ducati-SF-1

דוקאטי: הסטריטפייטר V4 ייחשף בפייקס פיק

הדוקאטי סטריטפייטר החדש, עם מנוע ה-V4 שהגיע מהפניגאלה V4 החדש, ייחשף בשבוע הקרוב במרוץ הפייקס פיק

דוקאטי שחררו סרטון ובו מכריזים על שהם "מסירים את הכפפות בפייקס פיק" ב-13 ביוני. בתאריך זה הם צפויים להציג את הסטריטפייטר V4 החדש, עם מנוע הפניגאלה V4 המוצלח, שמפיק 213 כ"ס בגרסת הכביש, אך צפוי לספק כ-190 כ"ס בשלדת הסטריטפייטר.

הדוקאטי סטריטפייטר המגניב הוצג בשנת 2009 כדגם עירום ומוטרף של ה-1098 הספורטיבי, כשהמנוע – V2 בנפח 1,098 סמ"ק – עודן מעט ביחס למקור. בשנת 2011 הוצג דגם ה-848, שהיה מטורלל לא פחות. הייצור הופסק לגמרי בשנת 2015.

לדוקאטי יש חיבור סנטימנטלי למרוץ כיבוש ההר פייקס פיק שבקולורדו. הם השתתפו וניצחו עם דגם משופר של המולטיסטראדה, ואף שחררו גרסה רשמית הקרויה על שם ההר והמרוץ. גם במקרה של הסטריטפייטר V4, אנו מניחים שתהיה גרסה כזאת. המרוץ עצמו יתקיים בסוף החודש.

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

Royal Enfield Guerrilla 450_Brava Blue(2)_190724101555

חדש בארץ: רויאל אנפילד גרילה 450

הגרילה 450 החדש של רויאל אנפילד, שמרחיב את משפחת ה-450 החדשה ונכנס כגרסת הבסיס בתצורת רודסטר לכביש המבוססת על ההימליאן, הגיע לישראל; המחיר: מ-33 אלף ש"ח

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן