דף הבית / חדשות / חדש בארץ: גרסאות Black Knight של הווג אדוונצ'ר
900-2

חדש בארץ: גרסאות Black Knight של הווג אדוונצ'ר

צמד האדוונצ'רים של ווג, ה-DS900X וה-525DSX, מגיעים לישראל בגרסת האביר השחור, כשה-525 מקבל גם אבזור נוסף; תוספת המחיר - 1,000 ש"ח

חברת מוטו 24, יבואנית אופנועי ווג לישראל, מודיעה על תחילת שיווק גרסאות ה-'Black Knight' של אופנועי האדוונצ'ר מסדרת DS.

צמד אופנועי האדוונצ'ר של ווג, ה-DS900X אשר נחת לא מזמן בישראל וה-525DSX, מגיעים כעת לישראל בגרסאות 'Black Knight' (אביר שחור) בצביעה כל-שחורה עם מזלג וחישוקים בצבע מוזהב. תוספת המחיר עבור הגרסה הזאת עומד על 1,000 ש"ח.

בנוסף, ה-525DSX מקבל שדרוגים כמו מצלמת דרך אינטגרלית, סט של שלושה ארגזים בצבע שחור ומיגונים בצבע שחור.

ווג DS900X בגרסת Black Knight
ווג DS900X בגרסת Black Knight

הווג DS900X מגיע עם מנוע טווין מקבילי בנפח של 895 סמ"ק מוזרקים ומקוררי נוזל, שנמצאים גם בב.מ.וו F 900 GS החדש. כאן המנוע מספק 95 כ"ס ו-9.7 קג"מ. השלדה, הבולמים של קאיאבה (עם מהלכים של 207 מ"מ מלפנים ו-198 מ"מ מאחור ועם כיוונים מלאים), בלמי הברמבו, החישוקים במידות 21″ מלפנים ו-17″ מאחור לטובת רכיבת שבילים, והצמיגים – זהים גם כאן לב.מ.וו. רשימת אלקטרוניקה ואבזור מכובדת מאוד: 4 מצבי רכיבה מובנים המשפיעים על תגובת המנוע, בלימת המנוע, בקרת האחיזה ומערכת ה־ABS, קוויקשיפטר דו-כיווני, מסך TFT גדול בגודל "7 כולל חיבור בלוטות' לטלפון הנייד, מפתח קרבה KEYLESS, בקרת שיוט, ניהול שטחים מתים ועקיפות מסוכנות על-ידי רדאר אחורי, חימום למושב ולידיות, חיישני לחץ אוויר בגלגלים, מצלמת דרך אינטגרלית, שקעי טעינה USB ו-USB-C, וכן משקף מתכוונן, משכך היגוי, מגני ידיים, מגן גלון, מגן רדיאטור, מגני שלדה, ורגלית אמצע.

ווג DS525X בגרסת Black Knight
ווג DS525X בגרסת Black Knight

הווג 525DSX משמש כנציג בסגמנט האדוונצ'ר הבינוני הפופולרי שמיועד גם ובעיקר לבעלי רישיון A1 מוגבל הספק, כאשר הוא מחליף את גרסת ה-500 הקודמת ומתייצב מול רבי המכר של בנלי והונדה. את המנוע הקודם בנפח 471 סמ"ק הגדילו בווג ל-494 סמ"ק עם 47.6 כ"ס – כלומר תקרת ההספק המקסימלית בקטגוריה, כאשר נתון המומנט גדל במעט ועומד על 5 קג"מ. מבחינת מכלולים לווג בולמים של קאיאבה, כאשר את המזלג הקדמי ההפוך ניתן גם לכייל. יש בלמים של ניסין ומערכת ABS של בוש עם אפשרות לניתוק. יש חישוקי שפיצים בקוטר 19″ מלפנים ו-17″ מאחור, כשעליהם צמיגי טיובלס של מצלר מדגם טורנס. יש רשימה ארוכה ומרשימה בתחום האלקטרוניקה והאבזור המקורי: יש בקרת אחיזה הניתנת לניתוק לרכיבה בשטח, מצמד מחליק למניעת נעילת הגלגל האחורי בהורדת הילוכים אגרסיבית, שני מצבי רכיבה במנוע ומסך TFT גדול ומודרני (ששופר בדגמי 2024 עם תצוגה טובה יותר באור יום). האבזור מזכיר את הרכבים היפנים משנות ה-80, שהוסיפו את כל מה שאפשר. תג המחיר כולל מגני ידיים, מגני צד, סליידרים, תאורת LED היקפית, פנסי ערפל, מאותתי מטריקס, משקף מתכוונן, רגלית אמצע, רגליות עם כיסוי גומי ממולא אוויר (מציק וניתן לפירוק) מאריכי ונטיל לניפוח נוח יותר, ואפילו מערכת לניטור לחץ אוויר בצמיגים (TPMS). כאמור, בגרסה החדשה מתווספים עוד מספר אביזרים.

  • מחירו של ה-DS900X נקבע על 84,900 ש"ח, בתוספת 1,000 ש"ח לגרסת ה-'Black Knight'
  • מחירו של ה-525DSX נקבע על 49,900 ש"ח, בתוספת 1,000 ש"ח לגרסת ה-'Black Knight'

צפו בווידאו – ווג 525DSX במבחן:

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

Vespa 946 Snake (1)

וספה 946 – מהדורה מיוחדת לשנת הנחש הסינית

בפיאג'ו מציגים גרסה מיוחדת של הווספה 946 בעיצוב המוקדש לשנת הנחש הסינית; זוהי הגרסה השלישית מתוך 12, כאשר גם בכל אחת מהשנים הבאות תוצג גרסה מיוחדת אחרת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן