דף הבית / חדשות / ק.ט.מ: בקרוב שדרוג לדיוק 390
ק.ט.מ דיוק 390

ק.ט.מ: בקרוב שדרוג לדיוק 390

ה-ק.ט.מ דיוק 390 אמנם אינו אופנוע וותיק, אך ק.ט.מ אינה שוקטת על שמריה וככל הנראה מתכננת שדרוג לקראת שנת 2017.

על פי שמועות שרצות ברשת, ק.ט.מ אוסטריה העבירה מספר אבות טיפוס של הדגם שצפוי להיות משודרג בשנת 2017, למפעל של בג'אג' בהודו. להזכירכם, האופנוע אמנם מתוכנן באוסטריה, אך ייצורו מתבצע במפעל בג'אג' בהודו.

שוק אופנועי הקטגוריה הבינונית, A2, הפך להיות תחרותי מאוד ונראה כי ק.ט.מ אינה מתכוונת להישאר מאחור. עדיין לא ברור מה השינויים שהדגם החדש צפוי לעבור אך אנחנו מרשים לעצמנו לנחש כי עדכון עיצובי יהיה אחד מהם. מנוע הסינגל מקורר הנוזל ככל הנראה ישמור על אותו נפח של 375 סמ"ק, אך לא נופתע אם ב-ק.ט.מ ינסו לסחוט עוד כמה סוסים, כדי להגיע לקצה מגבלת הרישיון – 47 כ"ס. שינויים צפויים גם בתחום השלדה והגיר.

לאור העובדה שמראש כרגע מדובר על שנת ייצור 2017, סביר להניח כי אם אכן כך הדבר, נזכה לראות אות האופנוע החדש בתערוכת מילאנו בפברואר 2016, עד אז, לבטח יצוצו שמועות נוספות וכמה תמונות ריגול, כשהאופנוע יתחיל לעלות על הכביש לצורך ניסויים.

אודות אייל פרדר

עשוי לעניין אותך

Yamaha MT-09 2024 Test Dror Orpaz (5)

דגמי ימאהה מהשנים 2021 עד 2025 נקראים למוסך

דגמי ימאהה MT-09 ו-MT-10, טרייסר 900, נייקן 900 ו-XSR900 משנים 2021 עד 2025 נקראים למוסך לצורך החלפת חיישן מצב מצערת TPS

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן