דף הבית / חדשות / וספה חשמלית החל מהשנה הבאה
vespa-elettrica-002

וספה חשמלית החל מהשנה הבאה

פיאג'ו נכנסת לתחום החשמלי ומציגה קטנוע חשמלי סדרתי ראשון של וספה - ה-ELLETRICA; לייצור כבר ב-2017

פיאג'ו מפתיעה בתערוכת מילאנו ומציגה קטנוע חשמלי ראשון שהולך לייצור סדרתי, ועוד של המותג וספה – ה-ELETTRICA. החברה מציינת שזיהום האוויר מחייב פתרונות מעשיים, ומנוע חשמלי לתחבורה עירונית הוא העתיד. למעשה, פיאג'ו נכנסת לתחום הכלים החשמליים כאחת מהיצרניות הגדולות החלוצות.

בפיאג'ו לא מוסרים פרטים טכניים כמו הספק מנוע, קיבול סוללה, טווח נסיעה וזמן טעינה, רק מציינים שבמידה ולוח הזמנים ילך כמתוכנן, הווספה החשמלית תגיע לייצור כבר בשנת 2017, כלומר בשנה הקרובה. מעניין מאוד.

vespa-elettrica-001

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 48, רוכב על אופנועים 32 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

MY26_MONSTER_DYNAMIC _5__UC870602_High

חדש בארץ: דוקאטי מונסטר V2 – דור 5

הדור החמישי של הדוקאטי מונסטר הוצג לשנת 2026 עם מנוע V2 חדש, עיצוב מעודכן, משקל נמוך יותר ואלקטרוניקה רבה בממשק חדש; עכשיו הוא בארץ; המחיר: 94,640 ש"ח

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן