דף הבית / חדשות / קוואסאקי: הנינג'ה H2 מטפס ל-231 כ"ס
NJA_3179

קוואסאקי: הנינג'ה H2 מטפס ל-231 כ"ס

אופנוע הספורט המיוחד של קוואסאקי בעל מגדש העל - ה-H2 - מקבל גרסה סדרתית חדשה עם 231 כ"ס ושיפורים נוספים

קוואסאקי דוחפת את הנינג'ה H2 קדימה: החברה חושפת בשבוע המהירות בבונוויל גרסה חדשה לאופנוע הספורט בעל מגדש העל – הנינג'ה H2 – שמפיקה 231 כ"ס במקום 200 כ"ס בגרסה הנוכחית.

231 כ"ס!
231 כ"ס!

הנינג'ה H2 הוא אופנוע הספורט היחיד המצויד במגדש על (סופרצ'רג'ר). בגרסתו הראשונה הוא הפיק כאמור 200 כ"ס, כשבגרסת המסלול – H2R – הוא דגדג את ה-300 כ"ס. כעת חושפת קוואסאקי את הדור השני של ה-H2 המיועד לכביש הציבורי, וכאמור בעזרת שיפורים כאלה ואחרים הצליחו לסחוט בקוואסאקי לא פחות מ-231 כ"ס, מה שהופך אותו לאופנוע הספורט הסדרתי החזק בעולם. תוספת ההספק התקבלה על-ידי שינויים במערכת הסופרצ'רג'ר, במסנן האוויר ובתיבת האוויר, במצתים ובמחשב ניהול המנוע, כשאחרי כל אלו הוא עדיין עומד בתקנות יורו 4 המחמירות. בקוואסאקי מציינים, אגב, שתצרוכת הדלק השתפרה בדגם החדש.

פרט לתוספת ההספק, ה-H2 החדש מקבל צמיגי ברידג'סטון חדשים מדגם RS11, וכן את מערכת הבלימה החדשה של ברמבו מדגם Stylema, שהוצגה לראשונה בדוקאטי פניגאלה V4. בנוסף מקבל ה-H2 מסך TFT צבעוני בדומה ל-H2 SX, כולל חיבור לסמארטפון, וכן סכמת צביעה חדשה ושינויים קלים בעיצוב.

זה לגמרי אחד האופנועים שאנחנו רוצים לתת עליהם גז!

הנינג'ה H2 דור שני - דגם 2019
הנינג'ה H2 דור שני – דגם 2019
מגדש על
מגדש על
מסך TFT חדש
מסך TFT חדש

Kawasaki-Ninja-H2-2019-011

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 48, רוכב על אופנועים 32 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

2027_YAM_YZ250F_EU_DPBSE_ACT_011_03_preview

ימאהה: דור חדש ל־YZ250F לשנת 2027

ארבע שנים לאחר העדכון המסיבי האחרון, בימאהה מציגים דור חדש ל־YZ250F – עם מנוע חדש, שלדה משופרת, בולם, בלמים ומצמד חדשים, וגם מערכת נגד גניבה

4 תגובות

  1. Avatar

    הו, סוף סוף הם מצדיקים את המערכת.. עד עכשיו כשהם היום עם 200 כ"ס בדומה לשאר המתחרים זה פשוט לא הצדיק סופר צרג'ר, כאילו מה התועלת בו אם בסוף המנע מפיק את אותו כ"ס כמו שאר המנועים בסגמנט..

  2. Avatar

    סבבה, אבל מה עם מחיר, מפרט, אפשר להרכיב ארגז על האופנוע? איך הוא בנסיעה עירונית…?

  3. Avatar

    הh2r דגדג את ה400 קמש ולא 300.300 זה רק סרט.צריך לתקן

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן