השם LiveWire מוכר לנו כאופנוע החשמלי הראשון של הארלי דיווידסון, ומעכשיו הוא יהיה שם החטיבה החשמלית החדשה בחברה האמריקאית, כאשר הדגם הרשמי הראשון יוצג בחודש יולי הקרוב.
האופנוע החשמלי הראשון של הארלי דיווידסון – ה-LiveWire – הוצג בשנת 2019 בתקופה בה הארלי האמינו שנכון עבורם לצאת מגבולות הגזרה של אופנועי הקאסטום המוכרים. הדגם הציג טכנולוגיה, אלקטרוניקה ומכניקה מתקדמות וזכה לביקורות טובות, אך לא שיפר את המאזנים של האמריקאים.
השם LiveWire יהיה מעכשיו שם החטיבה החשמלית החדשה של הארלי, שלא תהיה ממותגת יותר בראשי התיבות של H-D. ב-9 ביולי הקרוב יציגו האמריקאים את הדגם הראשון שיהיה תחת המותג הזה, כאשר לא ברור כרגע אם מדובר על ה-LiveWire המקורי או בדגם חדש לגמרי. נזכיר שבשנה שעברה פרסמנו על התכניות לקטנוע חשמלי מדליק מבית הארלי, וגם אופנוע חשמלי שמהווה שילוב בין סקרמבלר לפלאט-טראק. אולי אחד מהדגמים החשמליים החדשים יהיה מאלו. נדע יותר פרטים בשבועות הקרובים, וכמובן שנעדכן.
