דף הבית / חדשות / אנדורו עולמי: ג'רביס מקים קבוצת מרוצים פרטית
60400_graham.jarvis_Wess 2019 Rnd3 - ErzbergRodeo_07251

אנדורו עולמי: ג'רביס מקים קבוצת מרוצים פרטית

גראהם ג'רביס, רוכב האקסטרים-אנדורו האגדי, מקים קבוצת מרוצים פרטית של חמישה רוכבים אשר תשתתף באליפות אקסטרים-אנדורו חדשה ב-2021

'ג'רביס הוסקוורנה רייסינג' הוא שמה של קבוצת מרוצים חדשה בבעלות גרהאם ג'רביס האגדי, אשר תתחרה באליפות אקסטרים-אנדורו חדשה של ה-FIM.

גרהאם ג'רביס העטור בתארי אליפות וניצחונות רבים במרוצים יוקרתיים כגון רומאניקס, ארצברג רודיאו, Sea to Sky, Hells Gate ועוד, מקים קבוצת מרוצים המורכבת מרוכבים בריטיים צעירים (Jonathan Richardson, Will Hoare, Sam Winterburn) בולגרי צעיר (Teodor Kabakchiev) ו-וולשי מנוסה (Grant Churchward). כל החמישה ירכבו על הוסקוורנה TE300i.

הקבוצה תשתתף כאמור באליפות אקסטרים-אנדורו בינלאומית חדשה של ה-FIM ובאליפות האקסטרים-אנדורו של אנגליה. ג'רביס עצמו, שיהיה השנה בן 46, ימשיך להשתתף כמתחרה צמרת בקבוצת רוקסטאר-הוסקוורנה, קבוצת המפעל של הוסקוורנה, באליפויות האקסטרים השונות.

גראהם ג'רביס
גראהם ג'רביס

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

Royal Enfield Shotgun 650 LE (3)

רויאל אנפילד שוטגאן במהדורה מיוחדת של 100 יחידות

הנה צמד מילים שלא חשבנו שנכתוב על רויאל אנפילד: 'מהדורה מיוחדת'; 100 יחידות בלבד של השוטגאן 650 ייבנו לשילוב מיוחד עם אייקון מוטורספורטס, ורק 25 מהם יגיעו לאירופה

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן