דף הבית / חדשות / בסוכות: כביש 10 ייפתח לתנועת מטיילים
Road-10-Gutman-008

בסוכות: כביש 10 ייפתח לתנועת מטיילים

כביש 10 היפהפה, הצמוד לגדר הגבול עם מצרים, ייפתח לתנועת מטיילים בחג סוכות הקרוב; מומלץ לצאת לטייל

כביש 10, הצמוד לגדר הגבול עם מצרים, ייפתח לתנועת מטיילים בחג סוכות.

חטמ"ר שגיא, מועצת רמת הנגב ורשות הטבע והגנים, מודיעים כי בחג סוכות הקרוב – בין התאריכים 5.10.17 ו-12.10.17 – כביש 10 יהיה פתוח לתנועת מטיילים. הכביש, אשר סגור לתנועת אזרחים במהלך השנה, ייפתח מעזוז שבחלקו הצפוני, דרך המעבר להר כרכום, ועד החיבור לכביש 12 בדרום. הכביש יהיה פתוח בין השעות 08:00 – 17:00.

אנחנו ממליצים לנצל את ההזדמנות, לקבוע עם חברים לרכיבה ולצאת לרכב על הכביש היפהפה הזה. נדגיש כי אין מקום לרכיבה חזקה על כביש 10, אלא רכיבה רגועה לצורך טיול והנאה מהדרך ומהנוף.

כביש 10 (צילום: בני דויטש)
כביש 10 (צילום: בני דויטש)

אודות אביעד אברהמי

אביעד אברהמי
בן 47, רוכב על אופנועים 31 שנים ברציפות, חולה גז מאובחן, ממציא מטבע הלשון 'חזיר גז' ועורך את האתר שבו אתם גולשים כעת.

עשוי לעניין אותך

2025_YAM_XMAX300A_EU_MBL2_ACT_001_03_preview

ימאהה: האיקסמקס 300 ו-125 מתעדכנים ל-2025

לפני שנתיים ימאהה ביצעה מתיחת פנים משמעותית לקטנוע הנמכר ביותר שלה - ה-XMAX, ולשנת 2025 הוא מקבל עוד עדכונים וגרסה חדשה - טקמקס פלוס

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן