בהונדה מתכננים להציג גרסת 350 סמ"ק ל-X-ADV, המקסי-סקוטר הפופולרי, שיצטרף לגרסת ה-750 סמ"ק, וגם לגרסת ה-150 סמ"ק (בתמונה בראש הידיעה) שאינה נמכרת באירופה.
ה-X-ADV של הונדה הוצג לראשונה כעוף מוזר – מקסי-סקוטר-אדוונצ'ר עם מנוע ומכלולים של אופנוע, עבודת גוף של מקסי סקוטר, קונספט של אדוונצ'ר ועיצוב עתידני. הכלי המיוחד הזה, שנכנס אמנם לקטגוריית המקסי-סקוטרים אבל ללא מתחרים ישירים, יצר הרבה עניין והצלחה – גם בגרסת הדור השני, שממנה נמכרו עד כה בישראל בשנת 2021 יותר מ-400 יחידות. יש גם גרסת 150 סמ"ק עם מנוע ארבע פעימות בנפח 149.3 סמ"ק והספק של 14.5 כ"ס ב-8,500 סל"ד, וכן עם תמסורת וריאטור, שנמכרת כיום רק במזרח ובארצות הברית, וטרם הגיעה לאירופה או לישראל.
בשנה הבאה מתכננים בהונדה להציג גרסת 350 חדשה ל-X-ADV, עם מנוע שיילקח מהפורצה 350 – נפח 330 סמ"ק, מקורר נוזל ומוזרק דלק, ומספק כעת 29 כ"ס שמספיקים למהירות מרבית של 137 קמ"ש. לא ידוע בשלב זה אם המתלים יהיו שוואה ארוכי מהלך ברמת גרסת ה-750 או פשוטים יותר כמו בגרסת ה-150. מבחינת אבזור נצפה כי הדגם החדש יציע בקרת אחיזה הניתנת לניתוק, משקף קדמי המתכוונן באופן חשמלי, מפתח קרבה KEYLESS הפועל גם על הארגז האופציונלי, תא אחסון גדול מתחת למושב יחד עם שקע USB, תאורת LED היקפית ומאותתי חירום בבלימת חירום.
אין פרטים מדויקים בשלב זה ואנו נמשיך לעדכן.
צפו בווידאו – הונדה X-ADV דור שני במבחן:
ממש בדיחה רעהההה מאוד מה הקשר בין שני הקטנועים חוץ משהמחיר של ה 350 יהיה קרוב למחיר של ה 750 והמכירות יהיו קטנוע אחד בשנה וזה שיקנה את הקטנוע הראשון יהיה מסטול או עפיפון בלי חוט . לא מבין איזה מחירים מטורפים על כלום היום הסינים עקפו את היפנים בקטנועים ואופנועים וברמה טיפה יותר טובה והרבה יותר יפים הכלים הסיני ****** הלקוחות מיזמן לר פריירים ********