מאיר, יבואנית הונדה לישראל, מודיעה על הגעתו ארצה של הפורצה 750 – המקסי סקוטר החדש של הונדה שהוצג לאחרונה.

הפורצה 750 נכנס לקטגוריית המקסי-סקוטרים כמתחרה ישיר לימאהה טימקס. המנוע מגיע מה-NC750 ומה-X-ADV בגרסה האחרונה שלו – טווין מקבילי בנפח 745 סמ"ק, 8 שסתומים, 58.6 כ"ס וגיר ה-DCT האוטומטי הייחודי להונדה, שחגג לאחרונה עשור. ניהול המנוע עם שלושה מצבי רכיבה המופעלים דרך המצערות החשמליות: גשם, רגיל וספורט, ובנוסף מצב אישי. בקרת האחיזה (HSTC) מגיעה עם שלושה מצבי התערבות, יחד עם האופציה לביטול מלא. בנוסף, יש כמובן אופציה לגרסת A1 עם 47 כ"ס.
הפורצה 750 מגיע עם שלדת צינורות מפלדה וזרוע אחורית מאלומיניום, כשמלפנים יש מזלג הפוך בקוטר 41 מ"מ וחישוק בקוטר 17″, ומאחור חישוק בקוטר 15″. בנוסף, יש לחצן הפעלה אשר יופעל דרך מפתח קרבה השולט גם על פתח התדלוק ופתח האחסון מתחת למושב אשר בנפח 21 ליטרים. יש מסך TFT בגודל 5″ עם חיבור לטלפון הסלולרי והפעלה קולית, פנסי LED, ומאותתים המופעלים בבלימת חירום וגם מתבטלים אוטומטית. המשקל המלא עומד על 235 ק"ג.
מחירו של הפורצה 750 נקבע בישראל על 73,900 ש"ח מחיר השקה.
הפורצה 750 מגיע לישראל בתקופה שבה הונדה רושמת גידול עקבי בכל שנה. כך למשל, בשנת 2020 רשמו בהונדה גידול של כ-16% ביחס ל-2019, כשבשנה זו נמכרו יותר מ-2,000 אופנועים וקטנועים – שיא חדש עבור הונדה בישראל. רבי המכר הם ה-CB500X (האופנוע הנמכר בישראל), ה-X-ADV, שממנו נמכרו כ-250 יחידות, וכן משפחת הפורצה בנפחים 125, 250 ו-300 סמ"ק.
נראה וואו, ממש עושה חשק!
רק מה זה בדיוק המזוודות הצד המכוערות האלו?! האחורית נראית אש, יחד עם הפלסטיקה הצבעונית.