דף הבית / חדשות / ב.מ.וו: חכו עוד חמש שנים עד לאופנוע חשמלי
BMW-Vision-DC-Roadster-009

ב.מ.וו: חכו עוד חמש שנים עד לאופנוע חשמלי

בב.מ.וו מגדירים יעד לתחילת שיווק אופנועים חשמליים, רחוק יותר ממה שציפינו - 5 שנים לפחות

ראש חטיבת האופנועים בב.מ.וו שופך מים קרים על הכותרות האחרונות ומצהיר שייתכן שלא נראה אופנוע חשמלי של ב.מ.וו בחמש שנים הקרובות.

לאחרונה רבו הכותרות אצלנו ובעולם על התקדמות רבה של ב.מ.וו בתחום האופנועים החשמליים והפטנטים הנלווים אליהם. כל הכותרות, למען הסר ספק, מגיעות ישירות מהיח"צ של ב.מ.וו עצמם, כולל הרצון למכור יותר ויותר כלים חשמליים בשנים הקרובות ופטנט הטעינה האלחוטית שנחשפה לאחרונה.

בראיון למגזין האופנועים האמריקאי CYCLE WORLD מצהיר ראש חטיבת האופנועים בב.מ.וו, ד"ר מרקוס שרם, שלא נראה אופנועים חשמליים מב.מ.וו בחמש שנים הקרובות. ההתמקדות של החברה תהיה ככל הנראה בתחום האורבני בעיקר ולא בתחום התיור, שטח וספורט.

ההצהרה מעט מפתיעה, משום שכאמור התרבו הידיעות החשמליות מהצד של ב.מ.וו שנתנו את הרושם שהנה אוטוטו נזכה לראות אופנוע חשמלי טהור מצדם. ככל הנראה בב.מ.וו לא רוצים להיכנס להרפתקאות יקרות ושאפתניות, בטח כל עוד האופנועים החשמליים שנמכרים כיום זוכים יותר לכותרות מאשר למכירות.

ב.מ.וו E-Power Roadster
ב.מ.וו E-Power Roadster

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

2025_YAM_XP500ADX_EU_BNC2_ACT_005_03_preview

חדש בארץ: ימאהה טימקס 560 המחודש ל-2025

השוק הישראלי הוא הראשון שמקבל את הימאהה טימקס 560 של 2025, שמקבל מתיחת פנים, תוספת אלקטרוניקה, ומערכות שליטה מתקדמות יותר- גם בגרסה הרגילה וגם ב-TechMAX

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן