בהונדה מציגים במילאנו את גרסת הייצור המוכנה של ה־V3R 900 קומפרסור – אשר הוצג בשנה שעברה כקונספט מעניין עם מנוע V3 בעל מדחס אוויר חשמלי, אשר הוצג לפני שנתיים גם כן במילאנו.
בהונדה לא משחררים עדיין פרטים טכניים מלאים, אולם מציינים שכך ייראה העיצוב הסופי של גרסת הייצור, אשר תוצג בתקופה הקרובה ותגיע לייצור מיד לאחר מכן.

דגם הייצור יכלול מיכל דלק ומערכת פליטה מטיטניום, ואת האבולוציה האחרונה של Honda RoadSync, הכוללת ממשק אדם־מכונה משופר לתפעול אינטואיטיבי יותר ופונקציונליות חדשה עם פקודות קוליות ובסיוע בינה מלאכותית – תכונות שייכנסו בהדרגה לדגמי הונדה השונים.
המנוע בתצורת V3 ובנפח 900 סמ"ק, עם 75 מעלות בין שני הצילינדרים הקדמיים לבין הצילינדר האחורי, כאמור בעל מדחס אוויר חשמלי (ומכאן השם 'קומפרסור'), כלומר סופרצ'רג'ר המונע על־ידי מנוע חשמלי ולא על־ידי המנוע עצמו. בהונדה מציינים שהגדישה נועדה כדי למקסם את המילוי הנפחי החל מתחומי הסל"ד הנמוכים, וכמובן כדי להפיק הספקים גבוהים. המדחס החשמלי נמצא לפני תיבת האוויר, גופי המצערת וסעפות היניקה, ולא דורש אינטרקולר להורדת טמפרטורת האוויר, כשלטענת הונדה הוא מאפשר מרכוז מאסות באופנוע. בהונדה עדיין לא משחררים נתונים, ורק אומרים שהמנוע יציע ביצועים של מנוע 1,200 סמ"ק.
האופנוע עצמו הוא נייקד קרבי – סטריטפייטר בעל עיצוב קרבי וזרוע חד־צדית. בהונדה לא מוסרים מועד, אולם להערכתנו הדגם הסדרתי יוצג בקרוב ולא בתערוכת מילאנו הבאה.
FullgaZ אופנועים, קטנועים וכל מה שגז
בטח והמחיר בארץ יהיה 150 אלף שקל