דף הבית / ספורט / סיקורים / סיבולת: סוזוקי מנצחים בלה-מאן 24 שעות
סוזוקי לה מאן 24 שעות 2015

סיבולת: סוזוקי מנצחים בלה-מאן 24 שעות

הסבב הראשון של אליפות העולם בסיבולת של ה-FIM נפתח במרוץ היוקרתי בצרפת – הלה-מאן 24 שעות. קבוצת סוזוקי SERT ניצחה את המרוץ בפער מרשים ואחריה קבוצת SRC קאוואסאקי, כששתיהן מתגברות על התרסקויות.

2015, 24h, Mans, Moto,Team,Kawazaki,Srcמהמקום הראשון בגריד זינקה קבוצת קאוואסאקי SRC, אחריה קבוצת ימאהה YART, הונדה וסוזוקי SERT. קבוצת סוזוקי SERT וקבוצת קאוואסאקי SRC סבלו מהתחלה קשה עם התרסקויות. אנתוני דלאהל מתרסק עם הסוזוקי ופביאן פורה מתרסק עם הקאוואסאקי, אולם שתי הקבוצות מצליחות להחזיר את האופנועים למסלול. סוזוקי מצליחה לעבור להובלה בעוד קאוואסאקי מצליחים לטפס מהמקום ה-13 למקום השני. בסוזוקי סבלו גם בחציו השני של המרוץ, כשרוכב הקבוצה דלהאל חלה במהלך המרוץ והשאיר את שני רוכבי הקבוצה – וינסנט פיליפ ואטיין מייסון – לסיים את המרוץ בכוחות עצמם עם 833 הקפות באמתחתם. קבוצת SRC עם 826 הקפות במקום השני.

במקום השלישי קאוואסאקי נוסף – של קבוצת Bollinger Switzerland. הקבוצה אמנם סבלה מתקלה טכנית קלה עקב בעיה בחיישן שגרמה לאבד מספר הקפות, אך מעבר לזה חוותה מרוץ חלק שמזכה אותה במקום האחרון בפודיום עם 821 הקפות. במקום הרביעי המרשים מגיעה קבוצת סוזוקי LMS מקטגוריית הסופרסטוק, מקדימה את קבוצת ימאהה GMT94. קבוצת הונדה נחלה אכזבה קשה. אחרי שזינקה מהמקום השלישי ונלחמה על ההובלה בתחילת המרוץ, בעיות טכניות אילצו אותה לפרוש לאחר 20 שעות.

 

 

אודות אייל פרדר

עשוי לעניין אותך

Israel MX Cup Rd3 (8)

גביע ישראל במוטוקרוס – סבב 3

הגענו לסבב השלישי בגביע ישראל - אליפות ישראל במוטוקרוס 2025 במסלול צ'אמפ פקטורי - עם קהל שיא ועם הרבה אקשן

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן