דף הבית / גריד / קוואסאקי משדרגת את הנינג'ה 650 ל־2027
hi_27_EX650V_44T_GN1_AC_RF_L.001

קוואסאקי משדרגת את הנינג'ה 650 ל־2027

בקוואסאקי מציגים את דגם 2027 של הנינג'ה 650 עם מזלג הפוך חדש ועם שיפור משמעותי במערכות הבלימה והאלקטרוניקה

הנינג'ה 650 הוותיק של קוואסאקי זוכה לרשימת עדכונים משמעותית לשנת 2027, ובראשם שיפור משמעותי במכלולי השלדה, הבלמים והאלקטרוניקה.

הנינג'ה 650, אופנוע הספורט למתחילים של קוואסאקי עם מנוע הטווין המקבילי המספק 68 כ"ס ו־6.5 קג"מ, מקבל לשנת 2027 שורת שדרוגים שמתווספת לזו האחרונה שהייתה בשנת 2023 עם מערכת בקרת אחיזה בת שלושה מצבים (כולל ניתוק), מערכת תאורת LED היקפית שכוללת את המאותתים, ויחידת מפתח התנעה חדשה.

קוואסאקי נינג'ה 650 דגם 2027
קוואסאקי נינג'ה 650 דגם 2027

אחד השיפורים המשמעותיים הוא החלפתו של המזלג הרגיל בקוטר 41 מ"מ במזלג הפוך של שוואה SFF-BP בקוטר 37 מ"מ. מהלך הגלגל נשאר 125 מ"מ, וגם עכשיו המזלג נטול כל אפשרויות כיוון, אבל המשמעות היא יותר יציבות בפניות ופחות עיוות בבלימות חזקות. גם הקליפרים הוחלפו, בקליפרים רדיאליים של ניסין בעלי ארבע בוכנות, שמספקים יותר עוצמה, רגש ועמידות. הבולם האחורי קיבל כיול מחודש, כאשר גובה המושב ירד במעט ל־735 מ"מ. בנוסף, יש כנף קדמית חדשה ומגן בוץ גדול יותר לטובת המזלג החדש.

בתחום האלקטרוניקה, מסך ה־LCD המיושן הוחלף בצג TFT בגודל 4.3″ עם קישורית לסלולר, ויש אופציה בתשלום לקוויקשיפטר להעלאת הילוכים.

בקוואסאקי טרם יצאו בהודעה רשמית, אולם קרוב לוודאי שה־Z650, אחיו לפלטפורמה, יקבל את אותם השינויים בקרוב מאוד.

עתיד קוואסאקי בישראל עדיין לא ברור לאחר שזיכיון הייבוא נלקח ממטרו־פריסבי. אנחנו יודעים על מספר יבואנים שמנהלים במקביל משא ומתן עם היצרנית, אבל החלטה סופית טרם התקבלה.

hi_27_EX650V_44T_GY1_DA_RF_K

hi_27_EX650V_44T_BK1_DA_RF_K

אודות אסי ארנסון

אסי ארנסון
רוכב שטח וכביש, מאמן כושר ושיקום במקצועו, חולה על ספורט מוטורי מכל הסוגים - בעיקר של דו-גלגלי על כל סוגיו

עשוי לעניין אותך

TF250X_ACTION_MY27-18

טריומף: ה־TF 250-X מתעדכן ל־2027

בטריומף חוגגים אליפות עולם מרשימה עם ה־TF 250-X היחסית חדש וממשיכים לשפר את הדגם הסדרתי שנמכר לציבור הרחב; במקביל מכריזים על ריקול בהול לדגמי ה־450

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Single Sign On provided by vBSSO
דילוג לתוכן