האגדות מספרות כי בשנת 1938 דילר אינדיאן מקומי בסטורג'יס (Sturgis) ארצות הברית ארגן מפגש אופנועים מקומי, מה שהפך מאז לאחד ממפגשי האופנועים הגדולים והמפורסמים בעולם; לכבוד האירוע השנה מציגים באינדיאן גרסה מיוחדת של הצ'יף וינטג' החדש.

בתחילת השנה הציגו באינדיאן את דגם הווינטג' שלקח את פלטפורמת הצ'יף המוכרת (על שלל גרסאותיו) והדביק לו עיצוב שנלקח היישר משנות ה־40. זה מתחיל עם הידיות המסובבות לאחור, חישוקי השפיצים בקוטר 16″ עם צמיגי 'בלון' של מישלין Cruisetec במידות 130/90 מלפנים ו־150/80 מאחור, כנפיים מסיביות, מושב צף ומראות עגולות – כמו בצ'יף המקורי, ההוא משנת 1921.
לכבוד האירוע מציגים באינדיאן את הצ'יף וינטג' סטורג'יס, מהדורת SD (ובאנגלית Chief Vintage Sturgis, SD Edition) עם צביעה דו־גונית מיוחדת, מספר '56' בולט בצדדים בכדי לרפרף לאופנועים המקוריים עם לוחית שתסמן את כל אחד מ־125 היחידות, ראש מנוע ומוטות הדחיף בצביעה כסופה ומושב מיוחד.
מעבר לכך, מכנית, הצ'יף וינטג' המיוחד זהה לחלוטין לגרסה הרגילה, עם מנוע וי־טווין 'Thunderstroke 116', בנפח של 1,890 סמ"ק, המפיק 16.5 קג"מ כבר ב־2,900 סל"ד, שלושה מצבי רכיבה (רגיל, תיור וספורט), בקרת שיוט ומערכת פליטה כפולה. שלדת פלדה מגובה בבולמים קדמיים קארטרידג' בקוטר 46 מ"מ. גובה מושב של 686 מ"מ, מיכל דלק מכיל 15.1 ליטרים והמשקל המלא עומד על 327 ק"ג. יש תאורת LED היקפית, מפתח קרבה ומערכת Ride Command הכוללת מסך מגע המקרין גם את מערכת הניווט ומאפשר חיבור לסלולר.
האינדיאן צ'יף וינטג' סטורג'יס, מהדורת SD ייוצר, כאמור, ב־125 יחידות בלבד, והן צפויות ברובן להישאר בארצות הברית עם תג מחיר יקר יותר ב־4,000 דולר מגרסת הבסיס.
FullgaZ אופנועים, קטנועים וכל מה שגז




